Våra tidigare projekt

Privat paradvåning i centrala Göteborg

I höstas fick vi äran att hjälpa en familj som flyttat från en villa till en nyrenoverad sekelskiftesvåning i centrala Göteborg. Lägenheten har en öppen planlösning med flera rum i fil, och det var därför viktigt att skapa en behaglig helhet. Familjens önskemål var att få en varm, ombonad kvalitetskänsla med ett ”coolt och modernt intryck, gärna med färg”.

Med utgångspunkt i en varm, neutral färgskala på väggar och textilier ville vi skapa en personlig känsla med hjälp av handplockade möbler, stämningsfull belysning och rätt detaljer. Dessutom har vi ritat och låtit bygga en platsbyggd bokhylla! Resultatet blev en skön och modern hemmiljö där familjen alltid kan koppla av, trivas och umgås.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Klicka här.

Plazagruppen

När Plazagruppen flyttade till nya lokaler hjälpte vi dem med allt från val av golv och väggfärg till toletter och utseende på kök. Vi gav även möbleringsförslag på hur de kan nyttja sina nya lokalerna på bästa möjliga sätt. En stor utmamning var att hitta en naturlig plats för deras befintliga möbler och samtidigt se till att lokalen nyttjas effektivt. Här gällde det att tänka utanför boxen och ge nytt liv till vissa möbler – som delvis fick nya användningsområden och placeringar.

Plazagruppen hade även som önskemål att få in lite färg i lokalen. Detta tog vi fasta på genom att ta ut svängarna i val av heltäckandemattor och härliga kulörer på väggar, lister och innerdörrar. Detta gav  helt nytt liv till bl.a. konferensrummen, som nu personifieras med litterär anknytning.

Novi

När Novi Real Estate  startade upp sin verksamhet på Blaiseholmsgatan i Stockholm fick vi förtroendet att ta fram inredningskoncept för hela lokalen.
Utmaningen var den korta projekttiden men resultatet blev en fullträff.

Sandatex

När Sandatex byggde en helt ny fastighet i Viared, utanför Borås, var 4fix med som bollplank under hela byggnationen. Vi hjälpte dem med alla inredningsval, som t.ex. kulörer på väggar, köksuppställning, glaspartier och golv. Dessutom hjälpte vi till under inköpsprocessen av möbler och detaljer, och såg samtidigt till att allt installerades på plats.

Entrén fick en egendesignad trappa i metall samt slipat betonggolv, med inspiration från industri. Kontoret är öppet och ljust. Varierande miljöer skapades för olika typer av möten. Rumslighet skapades bl.a. med nedpendlad belysning, samt olika golvmaterial. Genom att kombinera olika material – så som skinn, betong, järn och olika strukturer på textilier – lyckades vi hjälpa dem att skapa den miljö de drömt om.

LM Engströms

Vi kom i kontakt med LM Engströms Gymnasium i centrala Göteborg när de stod inför beslutet att ta över den restauranglokal som var inrymd i deras egen fastighet.

Deras önskan var att bli en naturlig mötesplats – där alla kan trivas och känna sig välkomna, oavsett om man är elev, lärare eller privatperson. Målet var att både kunna servera vällagad ”bambalunch” till skolans elever och samtidigt bli ett givet smultronställe för Göteborgarna.

Vi på 4fix tog fram färgsättning och materialval, samt designade väggfast inredning. Dessutom samordnade vi inköp av möbler, belysning och detaljer. Resultatet blev en varm och trivsam miljö med en genomgående skandinavisk kvalitetskänsla. Kort sagt, en mötesplats för alla.

Börjessons Guld & Konsthandel

Börjessons handlar med begagnade smycken, klockor och konst. När man gjorde en förändring på ägarsidan ville man göra en uppdatering av butiken. För att framhäva konst och smycken på bästa sätt valde vi starka kulörer på både väggar och textilier. Dessutom valde vi nya enhetliga displayskåp, för att utöka möjligheten att exponera silver och klockor. Även belysningen kompletterades samt att personalutrymmen, så som pentry och kontor, uppdaterades.

Så här säger Magnus, butiksägare på Börjessons Guld & Konsthandel, på Västra Hamngatan i Göteborg:

”Samarbetet med 4fix fungerade mycket smidigt under både planering och utförande. Vi är mycket nöjda med det nya utseendet i vår butik och vi får många komplimanger från våra kunder. Vi har haft fina försäljningsökningar sedan butiken blev omgjord, vilket den nya miljön garanterat är en stor bidragande orsak till.”

Behöver ert företag professionell inredningshjälp?

Kontakta oss
Kontorsinredning
Privata hem
Konsultation