Vi är 4fix.

Tre inredare som brinner för att skapa unika miljöer där människor kan växa, kreera och prestera.

Inredning är så mycket mer än bara stolar och bord. Det är ett spännande samspel mellan olika material, växter, belysning, kulörer, möbler och detaljer. Här skapas stimulerande synergieffekter som ökar trivsel och produktivitet, och som minskar stress. När vi inreder är alltid människan i fokus. Lokalen är ju trots allt din arena, och med vår hjälp kommer den att kännas som det.

Allt vi gör sker i samråd med dig, men för oss är det en självklarhet att få vara med dig hela vägen. Därför tar vi ansvar för allt – från kreativa tankar till helt färdig inredning. Välkommen till 4fix.

info@4fix.se

031-13 05 01

Gunilla Andersson

Gunilla är utbildad florist och uppvuxen i en färgaffär. Att arbeta med kulörer och grönska kommer minst sagt naturligt för henne. Dessutom har hon arbetat i flera olika serviceyrken, vilket gör att hon alltid sätter kunden i första rummet. Gunilla hittar sin energi på sina resor eller ute på havet.

gunilla@4fix.se

0707-47 58 58

Katarina Enocsson

Katarina har arbetat många år som inköpare och är utbildad inom textil. Hon kan allt om textilers kvalitet och funktion. Martindale och pilling tillhör vokabulären. Dessutom är Katarina en skicklig slutförare, som med fullt fokus tar projekten från start till mål. Katarina hittar sin energi på cykeln i skogen, eller i lägenheten på Mallorca.

katarina@4fix.se

0735-81 61 80

Cecilia Hasselberg

Cecilia älskar ritningar och hus. Utöver sin designbegåvning håller hon även ordning på vår debet och kredit. Hon är en riktig idéspruta som ofta hittar nya lösningar vid logistiska utmaningar. Cecilia hittar sin energi i löparspåret eller i skidbacken.

cecilia@4fix.se

0707-51 73 16

Kontorsinredning
Butiksinredning
Privata hem
Konsultation