Inredning – privata hem

Ditt hem är din borg, en plats där du ska känna lugn och harmoni. För att få till den rätta känslan, där färg möter form och funktion, krävs både tid och kunskap. På 4fix besitter vi kunskapen, och vi har alltid tid för dig.

Vi hjälper dig att få ihop helheten, hålla ordning på inköpen och ser till att allt kommer på plats. Med vår hjälp får du mer än bara ett hus – på 4fix hjälper vi dig att skapa ett hem där hela familjen trivs.

Vägen till ditt drömhem

Ibland kör man fast, och ibland behöver man inspireras av nya idéer. Vi på 4fix kommer med nya ögon och vi hjälper dig att hitta den röda tråden som får ihop helheten.

Vi är lika engagerade i detaljerna som i helheten. Därför är vi med dig hela vägen till ditt drömhem. Genom att ha en plan och ett mål kan vi minimera dyra felköp. Genom att hjälpa till med valet av såväl färgskala som belysning ser vi till att ditt hem speglar dig och din livsstil.

Ska du bygga nytt eller renovera? Har du svårt att få till den rätta hemkänslan? Med vår hjälp får du ihop helheten, men också ordning på inköpen. Hör gärna av dig, så berättar vi mer.

Behöver du inredningshjälp?

Kontakta oss

Se några av våra tidigare projekt

Projekt
Kontorsinredning
Privata hem
Konsultation